Szeretetszolgálat

Kedves Gimnazisták! Az alábbi szeretetszolgálatos lehetőségekre szeretném felhívni a figyelmeteket:

Magyar Református Szeretetszolgálat: Hasznos helyen töltenéd el a közösségi szolgálatos óráid? Vagy épp önkénteskednél? Szívesen dolgoznál egy jó csapatban? Ha a válaszod igen: Várunk téged is a Magyar Református Szeretetszolgálat Élelmiszergyűjtő Csapatába!

 

A Magyar Református Szeretetszolgálat számos programmal és gyűjtési akcióval segíti a Kárpát-medencében élő rászorulókat. Ennek lehetsz te is részese, ha jelentkezel hozzánk az Élelmiszergyűjtő Csapatba!

Célunk, hogy olyan csoportot tudjunk kialakítani Budapesten, akik az idei évben várhatóan 5 hétvégi alkalommal (március, május, augusztus, október és december egy-egy hétvégéjén) segítenék munkánkat. Nem lennétek egyedül, hiszen egy-egy tapasztalt önkéntesünk is mindig jelen van a gyűjtéseken, és fel is készítünk benneteket erre a mosolygós feladatra egy közös pizzázás keretében. Az élelmiszergyűjtési akciók általában különböző áruházakban valósulnak meg Budapest területén, és a legfontosabb feladat a szórólapozás és az adományok fogadása kedves mosoly kíséretében.  Nem kell tehát semmi bonyolult dologra számítani, és akkor sem haragszunk meg, ha az 5-ből csak 4 hétvégén tudsz segíteni.

MME Konferencia (Methamorphoses Meseterápiás Egyesület szakmai konferenciája) kerül megszervezésre, melynek lebonyolításában (hostess típusú feladatok ellátása) várjuk szeretetszolgálatos diákok segítségét.

Időpont, helyszín: 2018. május 12-én 9:00-17:00 IBS színpad (1021 Budapest, Tárogató utca 2-4.)

Mindkét programra Galambos Szilvia tanárnőnél lehet jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen, vagy személyesen.

Kiegészítő információk