Minden kedves Érdeklődőt szeretettel várunk a Budapesti Ward adventi programjaira!

 

2016. november 28-tól egészen december 19-ig "Angyalkázás"-ra hívjuk diákjainkat, tanárainkat és összes munkatársunkat is. Az "angyalposta munkatársai" minden nap vállalják a titkos csomagok kézbesítését az iskolában.

2016. november 29-én az általános iskolában és a gimnáziumban is Adventi lelkinapot tartunk. Az általános iskolásoknak idősebb társaik vezetik a programokat. A gyermekeknek nem kell ünneplőben jönniük.

2016. november 30-án este 17.30-tól szeretettel várjuk Önöket a Ward Szülőakadémiára, ahol Komáromi Jánossal és Máriával beszélgetve a férfi és női szerepekről esik szó.

2016. december 6-án az alsó és felső tagozotosokhoz ellátogat a Mikulás.

2016. december 9-én a DÖK szervezésében a középiskolásokat Mikulás-bulira invitáljuk.

2016. december 10-én szeretettel várjuk a szülőket a CJ nővérek lelki napjára. Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen lehet december 5-ig.

2016. december 13-án 18.00-kor iskolánk diákjai lépnek fel a fővárosi adventi vásáron (Bartók: Kolindák, és népi ének)

2016. december 16-án az évről-évre hagyományosan megrendezett Luca napi vásár következik, ahol az árusok kézműves portékáikkal várják a vásárolni vágyókat. Népzenészeink táncházzal is készülnek!

2016. december 19-én az alsósok ünneplik együtt a Karácsonyt.
Aznap este 19.00-kor Adventi tanár-diák hangverseny a Tolnay Klári teremben (A belépés ingyenes)

2016. december 20-án a felső tagozatosok és a középiskolások karácsonyi ünnepsége után 12 órától a hagyományos karácsonyi hangversenyünkkel hangolódhatunk Karácsony szent ünnepére. A karácsonyi koncerten az egész iskola részt vesz. Kérjük, a gyerekek ünneplőben jöjjenek!

Mindenkinek áldott adventi készületet kívánunk! 

Kiegészítő információk