Tisztelt Szülők!

ÉTKEZÉS:

Lehetőség van az ebédbefizetés átutalással való teljesítésére. Akik átutalással szeretnének fizetni kérem, hogy írjanak az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre , amelyben jelzik a gyermek nevét, osztályát és hányszori étkezést kér, valamint azt is, hogy jogosult e valamilyen kedvezményre. A szeptemberi ebédbefizetéshez legkésőbb 2018.08.22. napjáig meg kell érkezzen ez az e-mail.

Az átutalásnál a befizetés határidejét, kérem szíveskedjenek betartani, mert a késve érkezett befizetések után már nem tudunk a gyermeknek ebédet biztosítani.

CIB Bank Étkezési alszámla: 10700691-70006780-51200002

A készpénzes ebédbefizetés időpontjai

  • szeptemberre: augusztus 29–én 7:30-14:00-ig, és szeptember 3-án 12:00-16:30-ig.
  • a következő hónapokra 10-ét követő szerdán délelőtt és rákövetkező szerdán délután lesz lehetőség.

Felhívjuk azoknak a szülőknek a figyelmét, akik kedvezményes étkezésre jogosultak, hogy az első étkezés befizetésénél hozzák magukkal az igazoló dokumentumokat, átutalás esetén scenneljék be azokat.

Érvényes igazolás:

  • nagycsaládosnak családi pótlékról határozat, vagy bankszámlakivonat,
  • tartósan betegnek orvosi igazolás,
  • rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság esetén határozat,
  • diéta esetén orvosi igazolás.

Az ebédnél ebédjegyet kell bemutatni. Az ebédjegyet a gyerekek első alkalommal ingyenesen kapják meg. Kérjük, vigyázzanak rá, mivel a pótlása minden alkalommal 200 Ft-ba kerül. Ebédjegy pótlására szerdai napokon a 3. és 4. szünetben van lehetőség.

Ebéd lemondására SMS-ben: +36/30862-2701, vagy e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., a következő napra vonatkozóan reggel 9 óráig van lehetőség. Akik 100%-os kedvezményben részesülnek azok aznap 8-óráig kötelesek lemondani az étkezést!

 

RUHÁZAT:

  • Köpeny és mellény rendelésre az ebédbefizetés időpontjaiban van lehetőség.
  • A már megrendelt és kifizetett köpenyek, mellények átvételére úgyszintén.

      -   A torna pólót a testnevelő tanároknál kell megrendelni.

Kiegészítő információk