Az idei fesztivál program keretében három hangversenyre került sor a Tolnay Klári teremben. Szeptember 19-én a Corvina Consort adott hangversenyt, melyen a közönség középkori és reneszánsz magyarországi források alapján összeállított műsorban kapott ízelítőt az egyházi ünnepkörök korabeli zene emlékeiből.
Szeptember 20-án a Budapesti Ward Mária Iskola Zeneművészeti Szakgimnáziumának növendékei léptek fel. Az iskolában 2015 óta folyik zeneművészeti képzés egyházzenei, régizenei és népzenei szakirányokkal. Csütörtökön, szeptember 21-én az iskola művész-tanárai adtak nagysikerű hangversenyt. Íme egy kis képes beszámoló és egy rövid videó a Belvárosi Művészeti Napok idei eseményeiről.

Szeretettel várunk mindenkit a Belvárosi Művészeti Napok keretében megvalósuló hangversenyeinkre, melyeken iskolánk művész tanárai lépnek fel. A koncertekre a belépés díjtalan!

b_520_0_16777215_00_images_Aktualis_20170919_A4_net.jpg

Minden érdeklődőt szeretettel várunk tanáraink előadására a Budapesti Ward Mária Iskola Tolnay Klári termébe, az ARS SACRA Fesztivál keretében megrendezésre kerülő programunkra. A belépés díjtalan!

as_fesztival_ward_a5.jpg

Jegyvásárlás >>>>

Jegyvásárlás >>>>

20160407_net.jpg

Alkategóriák

Kiegészítő információk