REGISZTRÁCIÓ A WARD HÁLÓBA

EGYÜTT KÖNNYEBB! – SZŐDD TE IS A WARD HÁLÓT!

Kedves Látogató!

A regisztrációt követően köszöntünk virtuális közösségünkben, a WARD HÁLÓban. A WARD HÁLÓ a Szolgálat jegyében, az együttműködés, az összefogás, és a közösségi aktivitás élénkítése érdekében jött létre. Ez a kapcsolatrendszer egyedülálló lehetőség arra, hogy egymást megismerve segítsük a közösség tagjait, és támogassuk az iskolát, valamint számos szolgáltatás előnyeihez is hozzájussunk.

Mit tud a WARD HÁLÓ?

A manapság népszerű közösségi oldalak mintájára, a honlapon belül, ingyenes szolgáltatásként működő modul. A regisztrált felhasználók moderálás után lesznek a virtuális közösség tagjai, ahol ismerkedhetnek, levelezhetnek, tartalmakat oszthatnak meg az egymással kapcsolatban álló felhasználókkal. Segítséget kérhetnek és kaphatnak, felajánlásokat tehetnek a közösség tagjainak és élhetnek a közösségben rejlő további lehetőségekkel.

Miért érdemes regisztrálni?

Olyan tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz lesz hozzáférésed, amelyek csak regisztrált felhasználók számára elérhetők (pl.: E-NAPLÓ, e-tananyag, közösségi oldal, hírlevél, fotó galéria stb.) Ezek jelenleg fejlesztés alatt állnak, rövidesen működő szolgáltatásaivá válnak honlapunknak.

A regisztrációs felületről – mit és miért érdemes?

A regisztrációs adatlapon megadott információkat bizalmasan kezeljük (lásd: Adatvédelmi nyilatkozat). Csak a legalapvetőbb dolgok nyilvánosak. Az adatlap néhány kérdésére kötelező csak választ adni, azonban a minél teljesebb kitöltésre szeretnénk ösztönözni Mindenkit. Igyekeztünk gondosan összeállítani az adatlapot, amellyel számos adminisztrációs folyamatot, és a közösségért végzett napi háttérmunkát könnyítenénk meg, ha a pontos és teljességre törekvő információközlésre törekednénk kitöltéskor. Változás esetén, a regisztráció után is bármikor módosíthatod a felhasználói adataidat.Építsük együtt a bizalmat a közösség tagjai között!

Segítsd munkánkat azzal, hogy pontosan és teljes terjedelmében töltöd ki a regisztrációs adatlapodat!

Időt takaríthatsz meg magadnak és másoknak azzal,
hogy a WARD HÁLÓ adminisztrációs felületét használod!

KÖSZÖNTÜNK A WARD HÁLÓ KÖZÖSSÉGÉBEN!

SZÁMÍTHATSZ RÁNK! – SZÁMÍTUNK RÁD!

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Diák

Öregdiák

Szülő, tanár, munkatárs

Kiegészítő információk